Una postpandèmia més a prop de la prepandèmia

26 abril 2022, FCC

Els càmpings catalans tornen a veure la llum després d’una Setmana Santa semblant a la del 2019

Les previsions de Setmana Santa situaven el sector dels càmpings catalans en una situació semblant i, fins i tot, millor que la temporada 2019, la “prepandèmia”. Ara que ja es coneixen les dades i els resultats reals, des de la Federació Catalana de Càmpings podem confirmar que les positives previsions s’han complert i, en alguns casos, la realitat ha superat les expectatives.

Tot i que les previsions eren positives, el factor determinant aquesta Setmana Santa sabíem que seria la climatologia. El temps era una mica incert, i en algunes zones de Catalunya existia la possibilitat d’una baixada de temperatures i pluges entre setmana. Finalment, una part de les previsions climatològiques es van complir, ja que entre setmana van ser presents els dies ennuvolats, però un cop entrats al cap de setmana, vam assolir uns màxims de temperatura que ens varen marcar un molt bon inici de temporada.

El President de la Federació Miquel Gotanegra, afirma que des de la pandèmia, el públic català ha descobert els càmpings i cada vegada són més presents en aquests. Aquest fet s’ha vist confirmat durant aquesta Setmana Santa, ja que la majoria dels nostres clients han estat catalans.

En conclusió, la Setmana Santa 2022 ha marcat un inici de temporada amb molt bones expectatives als càmpings catalans de cara a l’estiu.

FCC
Organització sense ànim de lucre
Tenim personalitat jurídica pròpia i capacitat d’obrar per al compliment de les nostres finalitats en l’àmbit territorial català, coincident amb la totalitat del territori que defineix Catalunya com a comunitat autònoma de l´Estat Espanyol i governat per la Generalitat de Catalunya.

Últimes Notícies

10 octubre 2022, FCC

Foro Piscinas Madrid: 1 i 2 de desembre 2022

De l’1 al 2 de desembre de 2022, se celebra […]

16 juny 2022, FCC

Catalunya participa en el projecte del primer màster europeu en gestió sostenible de càmpings

El projecte referma el lideratge dels càmpings catalans en la […]

26 abril 2022, FCC

Una postpandèmia més a prop de la prepandèmia

Els càmpings catalans tornen a veure la llum després d’una […]