Trobada PIMEC digital: Bases per a un pacte sectorial pel turisme

3 març 2022, FCC

El Dimecres 16 de març a les 9:20h es farà realitat una nova jornada digital organitzada per part de PIMEC: Bases per a un pacte sectorial pel turisme. Les pimes, motor de transformació i innovació: del turisme a l’economia del visitant. En una de les sessions d’aquesta jornada, hi participarà el President de la Federació Catalana de Càmpings, en Miquel Gotanegra.

L’objectiu d’aquesta jornada d’alt nivell, com el seu encapçalament indica, és establir les bases per a un pacte sectorial pel turisme, amb ponents referents del sector.

Per part de la Federació de Catalana de Càmpings, donem suport a aquesta iniciativa, ja que es vol fomentar la posició privilegiada de la nostra destinació catalana i que si treballem en col·lectiu millorarem tan empresarialment com en qualitat de vida dels nostres ciutadans.

Diferents sessions tindran lloc durant aquesta jornada digital, en la qual el President de la Federació, Miquel Gotanegra, hi participarà en una. Aquesta començarà a les 15.30 h i s’anomena: La força de la diversitat i la transversalitat. Serà un debat en format de taula rodona conjuntament amb professionals del sector turístic català.

Enllaç adjunt a la jornada: Bases per a un pacte sectorial pel turisme | PIMEC

FCC
Organització sense ànim de lucre
Tenim personalitat jurídica pròpia i capacitat d’obrar per al compliment de les nostres finalitats en l’àmbit territorial català, coincident amb la totalitat del territori que defineix Catalunya com a comunitat autònoma de l´Estat Espanyol i governat per la Generalitat de Catalunya.

Últimes Notícies

10 octubre 2022, FCC

Foro Piscinas Madrid: 1 i 2 de desembre 2022

De l’1 al 2 de desembre de 2022, se celebra […]

16 juny 2022, FCC

Catalunya participa en el projecte del primer màster europeu en gestió sostenible de càmpings

El projecte referma el lideratge dels càmpings catalans en la […]

26 abril 2022, FCC

Una postpandèmia més a prop de la prepandèmia

Els càmpings catalans tornen a veure la llum després d’una […]