la 1a App de Profesionals del Càmping ja es troba disponible

23 juny 2021, FCC
La 1a App de Profesionals del Càmping ja es troba disponible a Playstore (Android) i Appstore (Iphone)

Com promés, s’ha dedicat una pàgina a totes les Federacions i Associacions Catalanes per tal de que podem compartir les nostres dades, normatives, formacions i esdeveniments amb tots els càmpings a Catalunya, Espanya i Portugal. 
  Què més ofereix Procamp? 

Amb aquesta app, completament gratuïta, els professionals del càmping tindran a mà una gran varietat d’informació 100% pràctica, dirigida exclusivament als professionals del sector. Que inclourà, entre d’altres: Fòrum Professional entre Càmpings on poder intercanviar tips Articles d’interès amb entrevistes, Tips i Recomanacions Cercador de Proveïdors, Productes i Serveis del sector Contacte directe amb els proveïdors Productes de Segona Mà (mobile homes, etc.) Ofertes Flash (amb descomptes promocionals) Estadístiques del Sector Calendaris Escolars Calendari professional amb tots els esdeveniments, Formacions i Fires més importants del Sector  

¿Quin cost tindrà la App PROCAMP? 
Procamp és una app gratuïta, tant el format APP com la seva versió Web

La FEDERACIÓ CATALANA DE CÀMPINGS compta amb un apartat propi en l’aplicació a INFORMACIÓ PROFESSIONAL  > DADES DEL SECTOR a qual anunciarem qualsevol informació que considerem important. També tindrem accés a CALENDARI PROFESSIONAL per marcar events importants, així com al FORO CAMPINGS i les NOTIFICACIONS.
FCC
Organització sense ànim de lucre
Tenim personalitat jurídica pròpia i capacitat d’obrar per al compliment de les nostres finalitats en l’àmbit territorial català, coincident amb la totalitat del territori que defineix Catalunya com a comunitat autònoma de l´Estat Espanyol i governat per la Generalitat de Catalunya.

Últimes Notícies

10 octubre 2022, FCC

Foro Piscinas Madrid: 1 i 2 de desembre 2022

De l’1 al 2 de desembre de 2022, se celebra […]

16 juny 2022, FCC

Catalunya participa en el projecte del primer màster europeu en gestió sostenible de càmpings

El projecte referma el lideratge dels càmpings catalans en la […]

26 abril 2022, FCC

Una postpandèmia més a prop de la prepandèmia

Els càmpings catalans tornen a veure la llum després d’una […]