Els Càmpings del Mediterrani regalen més de 1.000 estades d’una setmana al personal sanitari

27 març 2020, FCC

La Confederació de Càmpings del Mediterrani (CCM), en agraïment a l’exemplar comportament dels equips sanitaris enfront de la pandèmia de la Covid-19, ha posat en marxa la campanya “Dales un Aplauso” (@dalesunaplauso) per la qual ofereix més d’un miler d’estades d’una setmana en els càmpings de l’àrea mediterrània, des de Girona fins a Alacant.
La CCM està integrada per les associacions de Girona, Tarragona, Lleida, Castelló, València, Alacant i els Càmpings de Muntanya, situats a 1.000 metres d’altitud a Catalunya.

El mecanisme per optar a aquestes petites vacances és molt senzill: només cal inscriure’s a la web creada per la campanya (www.dalesunaplauso.com) per participar en un sorteig davant de notari. “Des de l’estima i el respecte, tots els propietaris, treballadors i clients hem volgut tenir aquest gest amb qui s’està arriscant a primera línia, i hem pensat que res millor que poder donar-los un descans quan tot això passi, que passarà; ells també tenen famílies i els seus els troben a faltar”, explica la presidenta de la CCM, Àngels Ferré.

Les estades estan previstes durant la primera quinzena de juliol i setembre. A més del personal sanitari, la CCM seleccionarà deu històries solidàries (voluntaris a residències, aquells qui fan la compra a persones grans, els qui estan cosint mascaretes, aquells qui ofereixen assistència gratuïta als transportistes, psicòlegs, professors i monitors online…) que rebran el mateix premi: una setmana de relax per a ells i els seus familiars.

La campanya ideada per Càmpings del Mediterrani es manté oberta entre els associats de la Confederació. Es preveu que l’oferta inicial de més d’un miler d’estades se superi àmpliament a mesura que es vagin sumant més establiments d’entre els 300 càmpings que integren la CCM. A més, amb la idea que s’inscrigui el màxim nombre possible de candidats, per cada 1.000 retweets vinculats a “Dales un Aplauso” a les xarxes socials, els Càmpings del Mediterrani es comprometen a afegir 10 nits més.

Sobre Càmpings del Mediterrani (CMM)
CMM agrupa a més de 300 càmpings (210.000 places) de sis províncies, genera 7.000 llocs de treball directament i acull a 4,3 milions de turistes cada any (25,5 milions de pernoctacions). Aquestes xifres suposen quasi el 58% dels treballadors del sector a Espanya, el 54,5% dels turistes i el 65% de les pernoctacions.

FCC
Organització sense ànim de lucre
Tenim personalitat jurídica pròpia i capacitat d’obrar per al compliment de les nostres finalitats en l’àmbit territorial català, coincident amb la totalitat del territori que defineix Catalunya com a comunitat autònoma de l´Estat Espanyol i governat per la Generalitat de Catalunya.

Últimes Notícies

10 octubre 2022, FCC

Foro Piscinas Madrid: 1 i 2 de desembre 2022

De l’1 al 2 de desembre de 2022, se celebra […]

16 juny 2022, FCC

Catalunya participa en el projecte del primer màster europeu en gestió sostenible de càmpings

El projecte referma el lideratge dels càmpings catalans en la […]

26 abril 2022, FCC

Una postpandèmia més a prop de la prepandèmia

Els càmpings catalans tornen a veure la llum després d’una […]