Condolences

6 novembre 2020, FCC

Aquests dies són infinitament tristos doncs ha desaparegut a la mar fruit d’un accident d’avioneta en Marc Francesch, el Secretari de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre. Encara se’l considera desaparegut i continua la recerca a alta mar però les possibilitats de trobar-lo amb vida són molt baixes.

La seva desaparició ha generat consternació en el món dels càmpings, fruit de la seva intensa vinculació professional en aquest sector. Francesch era gerent del Càmping Trillas-Playa Tamarit; vicepresident de l’Associació de Càmpings de Tarragona ciutat; secretari de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre; membre de la junta directiva de la Confederació de Càmpings del Mediterrani. Pes pesant del negoci en l’àmbit provincial, tant per la seva gran capacitat de gestió com pels seus coneixements en matèria de desenvolupament urbanístic, també era una peça clau en el context nacional. En la seva condició de membre de la junta directiva de la Federació Catalana de Càmpings, liderava les negociacions amb la Generalitat del Pla Director Urbanístic d’Activitats del Càmping.

FCC
Organització sense ànim de lucre
Tenim personalitat jurídica pròpia i capacitat d’obrar per al compliment de les nostres finalitats en l’àmbit territorial català, coincident amb la totalitat del territori que defineix Catalunya com a comunitat autònoma de l´Estat Espanyol i governat per la Generalitat de Catalunya.

Últimes Notícies

10 octubre 2022, FCC

Foro Piscinas Madrid: 1 i 2 de desembre 2022

De l’1 al 2 de desembre de 2022, se celebra […]

16 juny 2022, FCC

Catalunya participa en el projecte del primer màster europeu en gestió sostenible de càmpings

El projecte referma el lideratge dels càmpings catalans en la […]

26 abril 2022, FCC

Una postpandèmia més a prop de la prepandèmia

Els càmpings catalans tornen a veure la llum després d’una […]