Catalunya participa en el projecte del primer màster europeu en gestió sostenible de càmpings

16 juny 2022, FCC

El projecte referma el lideratge dels càmpings catalans en la sostenibilitat del sector

L’aposta decidida dels càmpings gironins per la sostenibilitat ha donat un pas més amb l’inici del procés per a la creació del projecte CampMaster, un màster acadèmic en gestió sostenible de càmpings i ressorts en el qual hi participa l’Associació de Càmpings de Girona, el primer d’aquestes característiques que s’impulsa. El projecte, que s’emmarca en el programa Erasmus+, va començar a caminar a 2020, un cop s’ha aconseguit el finançament necessari de la UE per desenvolupar el pla d’estudis per a la gestió d’aquest màster europeu que va dirigit a estudiants, professors i empresaris del sector. Ara es troba en la recta final amb l’hortizo de poder acollir els primers alumnes a Setembre 2023.

Recentment, des de la Facultat de Turisme de la Universitat de Rijeka/d’Opatija, a Croàcia, -coordinadora principal del projecte- es va dur a terme,  la darrera reunió de coordinació. També hi participen la Universitat de Girona i la Universitat de Ciències Aplicades de Breda (Països Baixos), figurant com a partners l’Associació de Càmpings de Girona, The Leading Camping & Caravaning Parks of Europe i la Unió Nacional de Càmpings de Croàcia. La voluntat és poder presentar oficialment el màster durant el Congrés GirocampingPRO 2022.

El programa, que combinarà pràctiques en càmpings, es dissenyarà per proporcionar als estudiants una gran experiència professional i un valor immediat en el mercat laboral. Els estudiants participaran en la gestió de les estructures del sector i desenvoluparan habilitats de lideratge. Amb aquesta formació, que s’ajustarà a l’acord de Bolonya, els participants desenvoluparan les habilitats necessàries per dirigir equips multiculturals i multilingües.

Per més informació Campmaster – Campmaster (camping-master.eu)

FCC
Organització sense ànim de lucre
Tenim personalitat jurídica pròpia i capacitat d’obrar per al compliment de les nostres finalitats en l’àmbit territorial català, coincident amb la totalitat del territori que defineix Catalunya com a comunitat autònoma de l´Estat Espanyol i governat per la Generalitat de Catalunya.

Últimes Notícies

10 octubre 2022, FCC

Foro Piscinas Madrid: 1 i 2 de desembre 2022

De l’1 al 2 de desembre de 2022, se celebra […]

16 juny 2022, FCC

Catalunya participa en el projecte del primer màster europeu en gestió sostenible de càmpings

El projecte referma el lideratge dels càmpings catalans en la […]

26 abril 2022, FCC

Una postpandèmia més a prop de la prepandèmia

Els càmpings catalans tornen a veure la llum després d’una […]